Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rödvinbärsglass

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Har du som jag mycket vinbär att njuta av...testa då det här receptet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädden och låt sjuda i ca 10 minuter.
  2. Vispa äggulor och socker poröst. Vispa ner den heta grädden i äggsmeten.
  3. Fortsätt vispa tills smeten känns tjock. Låt svalna. Koka vinbären några minuter så att de blir mosiga.
  4. Mixa bären och sila massan genom en sil.
  5. Rör ner purén i glassmeten.
  6. Ställ in i frysen. Låt stå ca 5 timmar.
  7. Servera glassen med jordgubbar eller hallon.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.