Rökt sik recept

Laddar...
Din sökning gav 329 träffar
Kaptensröra

Röran är perfekt som lunchmacka, aptitretare, nattamat och som bufférätt på påskbordet. Bra att ha stående i kylen, den håller sig väl i flera dagar.


Forsvikare

Saknade korvrecept i olika forum. Blandade och prövade mig fram till detta recept, men det går självfallet att hitta på egna fyllningar och kryddningar. Krydda gärna mer än mindre tycker jag. Tänk do..
Potatissallad med sparris

Sommarfräsch potatissallad som passar till rökt mat som skinka, kalkon, fisk eller grillat. Om du blandar i kräftstjärtar eller räkor har du förvandlat salladen från ett tillbehör till en mer matig ..


Enkel oststrudel

En lyxig strudel med rökt skinka, gorgonzola, grevéost och selleri. Skär strudeln i portionsbitar och servera dem riktigt heta med en knaprig sallad till.Ragù alla Bolognese

Detta är det officiella italienska receptet på Bolognese. Utropat av den italienska matakademin Accademia Italiana della Cucina 1982.Potatissallad med keso och gurka

Det här receptet har jag använt i många år. Det kommer ursprungligen från Allt om Mat april 1973. På bilden serveras den med grillad benfri kotlettrad. Andra förslag är tunt skivad bayonneskinka, rökt..


Melonskålar med hallon och grädde

Hallon och melon hör verkligen sommaren till och smakar alltid lika härligt tillsammans. Cantaloupe. Melon med orange eller grönt fruktkött och har ett finmaskigt nät på skalet. Passar bra i sall..