Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rökt lax- och spenatlasagne

 
Skriv ut

Tycker man om lax och spenat så är den här lasagnen toppen god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm bladspenaten i en kastrull med lite smör. Tillsätt lax, pressade vitlöksklyftor och krydda med salt och vitpeppar. Låt alltsammans bli varmt. Rör ut vetemjölet i lite mjölk i en kastrull. Tillsätt resten av mjölken, fiskfond och vitpeppar och låt koka upp under omrörning. När mjölken kokat upp, tillsätt riven ost. Varva lasagneplattor, ostsås och lax- och bladspenaten. Börja med ostsås därefter plattor, lax- och spenat, plattor, ostsås, lax- och spenat, plattor och slutligen resten av ostsåsen. Strö ev på riven ost ovanpå ostsåsen. Tillaga i mitten av ugnen på 225 grader tills lasagnen fått fin färg.
  2. Tips! Ställ under en plåt med bakplåtspapper ut i fall att lasagnen skulle koka över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.