Sallader recept

Din sökning gav 3432 träffar
Stekt vitkål med bacon och sylt
Stekt vitkål med bacon och sylt

Är du less på pizzasallad och kåldolmar etc. och har för mycket kål så det tar kål på dig så kan detta recept funka bra och är gott och eget recept. Kryddmängd beror på hur mycket kål man har, smaka a..


Potatissallad

Blir bäst på färskpotatis men går naturligtvis att göra på vanlig potatis ocksåFalafelsallad
Falafelsallad

Falafelsallad utan falafel? Japp! Smakerna och ingredienserna är där, men i form av en mättande sallad. Servera som den är eller med varmt pitabröd. För en ännu matigare variant går det även att lä..


Lax-tabbouli
Lax-tabbouli

Den suveräna mellanösternsalladen blir en matig rätt med generösa bitar varmrökt lax i.

Koriander- och limedressing
Koriander- och limedressing

Gillar du koriander, lime och kokosmjölk är det här en dressing du kommer att vilja äta direkt med sked! Underbar till wok, sallad, gryn och ångat grönt.


Salsa verde-potatis med varmrökt lax
Salsa verde-potatis med varmrökt ..

Salsa verde är en grön, kall sås lagad på massor av färska örter. Den är god till all sorts stekt kött, fisk eller fågel. Eller prova den på mackan eller som dressing i sallad.


Chorizo med mexikansk sallad
Chorizo med mexikansk sallad

Förutom att kryddstark chorizo med bönsallad är gott, är det här bra mat för den som vill ligga lågt med kolhydraterna. Getosten bryter av med lite syra och krämighet. Getost är inte speciellt mexi..
Mozzarellasallad med jordgubbar
Mozzarellasallad med jordgubbar

En somrig och festlig sallad. Mozzarellan får en spröd och krispig yta av att man panerar den och steker den snabbt. Jordgubbarna ger sötma, mozzarellan ger krispighet och den lufttorkade skinkan ger ..

Pilgrimsmusslor, purjolök och broccoli med strössel av hasselnötter
Pilgrimsmusslor, purjolök och bro..

Här har vi en riktigt festlig och flott sallad! Musslans underbara, naturliga sötma blir ännu högre när ytan karamelliseras på grillen. Sältan i prästosten ger balans och nötigheten i hasselnötterna f..