X

Sylt recept

Laddar...
Din sökning gav 459 träffar
Egen pasta vildrens ost skinksås
Egen pasta vildrens ost skinksås

Vart ju både gott lite lyxigt samt både enkelt och snabbt för att då använda vissa fabricerade produkter med eget påhittat recept. Pga av att både skinkan och renosten är rökt så blir det en god djup ..

Het äppelchutney
Het äppelchutney

Underbart god chutney med lite sting som passar till mycket. Vill du ha en chutney med lite bitar i, spara hälften av äppelbitarna och låt dem puttra med de sista minuterna.

Stekt vitkål med bacon och sylt
Stekt vitkål med bacon och sylt

Är du less på pizzasallad och kåldolmar etc. och har för mycket kål så det tar kål på dig så kan detta recept funka bra och är gott och eget recept. Kryddmängd beror på hur mycket kål man har, smaka a..Syltade gröna tomater
Syltade gröna tomater

Så här på sensommaren brukar det finnas gröna tomater i odlingen på balkong. Dom hinner oftast inte mogna så här kommer ett recept på nånting gott!


Chilimarmelad
Chilimarmelad

Läcker marmelad som passar till texmex-mat och ostar. Hittar du inte den milda chilin kan den ersättas med röd paprika.


Rabarbercurd
Rabarbercurd

Läcker söt/syrlig curd att servera till nybakade scones eller att ha i bakverk.
Mandel- och vallmokex med rabarberkompott
Mandel- och vallmokex med rabarbe..

Till fredagskvällen eller festen är dessa kex suveräna. Bakade på mandelmjöl. Servera gärna med västerbottensost och detta goda recept på rabarberkompott.


Pumpachutney
Pumpachutney

En söt och god chutney som passar bra till kött, kyckling och grillad lax. Den är även god på en macka med en skiva ost.


Glöggmarmelad
Glöggmarmelad

Jättegod marmelad med lite julig smak som passar bra till en bit ost och knäckebröd. Dessutom är den väldigt lättgjord och går snabbt att göra.


Theas vinbärsgelé

På hemkunskapen skulle man använda sig av bär som man plockat själv , jag valde att göra en gelé på röda vinbär. Den kanske inte håller lika länge som gelén man köper i affären, men ack så mycket goda..
Proteinvåfflor

Brukar köra en sats efter träningen snabbt och lätt och smakar precis som vanliga våfflor om inte godare.