Grytor recept

Laddar...
Din sökning gav 6056 träffar


Asiatiska musslor
Asiatiska musslor

Kokos och curry sätter smaken i dessa goda musslor. Riset kan bytas ut mot rostat surdegsbröd att suga upp den goda såsen med. Musslor är mineralrika och är en miljövänlig proteinkälla.Brunswick stew
Brunswick stew

De milda och mustiga smakerna i denna goda gryta som har allt, passar både stora och små. Grytan kommer från den amerikanska södern.Halloumigryta med kapris
Halloumigryta med kapris

En gryta som är god som den är men passar också som pastasås. Lägg till en extra burk små tomater om du ska använda rätten som pastasås.


Quorn au vin
Quorn au vin

En klassisk gryta på fågel, här lagad med quorn istället. Vegetarisk bacon finns i flera varianter. Det finns bland annat quornbacon och sojabacon i de flesta välsorterade mataffärer.


Kalkonstek med äpplen
Kalkonstek med äpplen

Prova kalkonstek om du hittar det, en jätte fin urbenad stek i nät. Den blir mycket mör och god. Bra magert kött med hög proteinhalt.


Mango ChutneyTofu
Mango ChutneyTofu

Mango chutney! Boom! Vitlök! Boom! Chili! Boom! Kärlek- vid- första- tuggan! Boom! Det här är en livsfarligt god och enkel rätt som fullständigt exploderar så fort du får in den i munnen.


Grekisk fiskarsoppa
Grekisk fiskarsoppa

Jättegod soppa som är lite "grytig", och väldigt matig. Gott med bröd och en liten skål med olivolja att doppa brödet i.


Lättlagad indisk rätt med många v..

I det här receptet skapar du din egen bas med den perfekta konsistensen som du sedan smaksätter efter behag. Det går snabbt och enkelt att få till den krämiga basen som du sedan blandar med kryddor oc..