Grytor recept

Laddar...
Din sökning gav 6064 träffar

Tofu a l'orange
Tofu a l'orange

En fransk klassiker vegostyle! Var inte rädd för att steka tofun på hög värme, det är då den blir sådär härligt frasig.


Gräddig kalops

Superenkel kalops! Receptet har jag fått av min mammas gamla vän, men jag har finputsat det lite. Det bästa med kalops är att det sköter sig själv på spisen och ju längre du glömmer den på plattan des..

Asiatiska musslor
Asiatiska musslor

Kokos och curry sätter smaken i dessa goda musslor. Riset kan bytas ut mot rostat surdegsbröd att suga upp den goda såsen med. Musslor är mineralrika och är en miljövänlig proteinkälla.Brunswick stew
Brunswick stew

De milda och mustiga smakerna i denna goda gryta som har allt, passar både stora och små. Grytan kommer från den amerikanska södern.Halloumigryta med kapris
Halloumigryta med kapris

En gryta som är god som den är men passar också som pastasås. Lägg till en extra burk små tomater om du ska använda rätten som pastasås.


Quorn au vin
Quorn au vin

En klassisk gryta på fågel, här lagad med quorn istället. Vegetarisk bacon finns i flera varianter. Det finns bland annat quornbacon och sojabacon i de flesta välsorterade mataffärer.


Kalkonstek med äpplen
Kalkonstek med äpplen

Prova kalkonstek om du hittar det, en jätte fin urbenad stek i nät. Den blir mycket mör och god. Bra magert kött med hög proteinhalt.

Mango ChutneyTofu
Mango ChutneyTofu

Mango chutney! Boom! Vitlök! Boom! Chili! Boom! Kärlek- vid- första- tuggan! Boom! Det här är en livsfarligt god och enkel rätt som fullständigt exploderar så fort du får in den i munnen.