Smörgåsar och wraps recept

Laddar...
Din sökning gav 2268 träffar

Spröda lammfärsrullar
Spröda lammfärsrullar

Fyllda, spröda och smakrika rullar med filodeg. Rullarna äts både i Mellanöstern, Nordafrika, Turkiet och Grekland. Rullarna är godast nygräddade, men fungerar också bra att servera kalla.

Heta morötter i pitabröd
Heta morötter i pitabröd

Morötter går man lätt förbi eftersom de är så lätta att få tag på. Men det finns så mycket mer än att riva ner dem i en sallad. Krydda upp dem och fyll pitabröd med dem istället! Nyttigt och väldigt b..

Mammas ansjovistårta

Det är världens godaste och enklaste ansjovistårta. även de som inte tycker om fisk äter denna tårta. Perfekt till påsk och midsommar, men även alla andra dagar om året.
Beandillas
Beandillas

De här beandillasen är precis som klassiska quesadillas, men fyllda med en smakrik bönkräm och grönsaker. Fantastiskt frasiga och omåttligt populära!Rabarberpaket
Rabarberpaket

Det är roligt att hitta lite mer ovanliga sätt att servera rabarber. Dessa sötsyrliga wraps är allra godast ljumma med en kula vaniljglass, men de smakar även ljuvligt kalla.Tofumacka med jordnötssås
Tofumacka med jordnötssås

Matiga mackor är snabba och billiga lunch- och middagsalternativ. Prova denna vegetariska och supergoda macka med asiatisk touch.

Megamix köttmos Norrland
Megamix köttmos Norrland

En typ pyttipannastuvning som har allt i ett i samma tugga jag brukar slänga ihop och hittat på. Välj det kött som du har kvar eller som blev kvar, går att variera till tusen. Ungefär som köttlådan me..