Övriga recept

Laddar...
Din sökning gav 15106 träffar

Blomkålskräm med löjrom
Blomkålskräm med löjrom

En len blomkålspuré serverad i snapsglas med löjrom på toppen och ett knäckestick som sked. Enkelt, lyxigt och supergott på festen!


Vita tryfflar med rispuffar och torkade äppelbitar
Vita tryfflar med rispuffar och t..

Lyxiga och goda tryfflar som görs i hjärtform. Självklart går det bra att breda ut smeten på en större plåt, men att servera dem i hjärtform blir extra fint.

Het äppelchutney
Het äppelchutney

Underbart god chutney med lite sting som passar till mycket. Vill du ha en chutney med lite bitar i, spara hälften av äppelbitarna och låt dem puttra med de sista minuterna.
Falafel

Finns många recept på falafel. Har provat massor men detta är helt klart det bästa. Jag steker mina i olja istället för att fritera dem och resultatet blir kanon.
Buttermilkpancakes

Om ni inte provat buttermilkpancakes innan så se till och gör just det. Jag vart frälst efter första tuggan då det smakade rent ut sagt wow! Barnen åt för glatta livet de med och bara det är stort när..


Färs med röda linser

Hemma hos mig är det här en vardagsfavorit som går snabbt och lätt att laga. Mina barn vill ha makaroner men Det passar också bra med pasta eller kokt ris.

Hemmagjord havremjölk
Hemmagjord havremjölk

Det är väldigt enkelt att göra sin egen mjölkfria havremjölk! Det är dessutom billigt ;) Mjölken kan användas till det mesta, och kan bli ersättare för komjölk i de flesta recept. Jag fick inspiration..

Smooth banana with cacao
Smooth banana with cacao

En god och näringsrik smoothie! passar utmärkt till frukost, melllanmål eller efter träning ;) Det går jättebra att variera receptet, byta ut samt lägga till och dra bort ingredienser... Vad som än b..