Övriga recept

Laddar...
Din sökning gav 15147 träffar
Egen pasta vildrens ost skinksås
Egen pasta vildrens ost skinksås

Vart ju både gott lite lyxigt samt både enkelt och snabbt för att då använda vissa fabricerade produkter med eget påhittat recept. Pga av att både skinkan och renosten är rökt så blir det en god djup ..
Kokos- och bananpannkakor med jordnötssmör
Kokos- och bananpannkakor med jor..

Smarriga och glutenfria pannkakor med goda smakkombinationer. Bananpannkakor kan göras i flera olika varianter. Vill du skära ner på ingredienserna kan du göra dem på enbart ägg och banan.


Plättar med yusu och chiafrön
Plättar med yusu och chiafrön

Goda plättar med nyttiga frön och C-vitaminrik frukt. Grekisk yoghurt, honung och granatäppelkärnor toppar de fluffiga plättarna. Yusu är en asiatisk citrusfrukt som har blivit trendig på senare år..Picklad lök
Picklad lök

Recept från Lovisa Berg och Mitt Kök. Jättegott tillbehör till bland annat pulled pork och annat köttigt :)

Lakritscrépes med grädde och vaniljglass
Lakritscrépes med grädde och vani..

Tunna fina crépes med lakritssmak, glass och lakritssås. Mums! Du kan också servera blåbärssylt eller färska hallon till. Pudra över lite florsocker och lite lakritsgranulat så ser det extra smarr..Hälsomuffins med banan och blåbär
Hälsomuffins med banan och blåbär

Dessa fullkornsmuffins är perfekt att börja dagen med, ta en tugga av före träningen eller till fikat. Varför inte göra en dubbel sats och frysa in så att du har ett snabbt mellanmål eller en god fik..