Övriga recept

Laddar...
Din sökning gav 15270 träffar
Potatis sous vide
Potatis sous vide

Eftersom jag precis blivit ägare till en sous vide maskin och har svårt att hitta recept så har jag testat mig fram med olika recept. Här är ett på en jättegod potatisrätt som passar till en god köttb..

Annikas paleobars
Annikas paleobars

Nyttiga bars att ha på lut i väskan när blodsockret är lågt. Paleo, ofta kallad stenålderskost, går ut på att äta så oprocessad mat som möjligt. En tumregel är att fokusera på rena råvaror. En stri..
Röda linsbollar i röd currysås
Röda linsbollar i röd currysås

En smakexplosion i munnen är dessa frasiga och goda bollar i ljuvlig sås. En riktigt god vegetarisk rätt som den mest inbitna köttätaren tycker om, tro mig!Nyttiga toppen chokladbollar
Nyttiga toppen chokladbollar

Efter att ha gjort de här chokladbollarna kommer du aldrig göra chokladbollar med smör och raffinerat socker igen. De här toppenbollarna görs på dadlar och kokosolja istället och well, ingen känner nå..


Saffranshummus
Saffranshummus

Hummus med en twist, minst sagt. Här byts kikärterna ut mot vita bönor och de har omvandlats till en gul skönhet med hjälp av saffran.


Mango slaw
Mango slaw

Coleslaw i all ära, men ibland är det gott med något fräscht och fruktigt till det grillade, då är den här färgpaletten klockren!


Pulled vegokött med ugnsrostad potatis och tzatziki
Pulled vegokött med ugnsrostad po..

Sätt in lite vegetariskt i din matlagning och laga den populära pulled pork, fast här med vegokött. Läckert och supergott! Oumph! är ett nytt vegokött som kommer färdigmarinerat. Finns i välsortera..
Små goda ostpajer

Mycket energi på liten plats men gott. Så någon enstaka bit kan vi väl unna oss. Servera med sallad. Pajerna behöver vitaminer som sällskap.