Övriga recept

Din sökning gav 15027 träffar

Stekt vitkål med bacon och sylt
Stekt vitkål med bacon och sylt

Är du less på pizzasallad och kåldolmar etc. och har för mycket kål så det tar kål på dig så kan detta recept funka bra och är gott och eget recept. Kryddmängd beror på hur mycket kål man har, smaka a..Stekt oxfilé grillade mackor
Stekt oxfilé grillade mackor

Så gott och enkelt med egen variation av dressingsort och kan varieras till tusen med basreceptet nedan och inga mått är exakta för att det är varma mackor. Det behövs en smörgåsgrill.

Spaghettiplättar
Spaghettiplättar

Barnsligt goda plättar som blir populära på middagsbordet. Ät som de är eller som tillbehör. Perfekta när du har spaghetti över.


Marinerade vitlöksklyftor
Marinerade vitlöksklyftor

Köpte en burk marinerade vitlöksklyftor i Italien som var så goda. Har här lyckats hitta en smaksättning som kommer väldigt nära dem jag köpte.Bountywannabe
Bountywannabe

Exotisk, saftig och underbar är denna goda och nyttigare Bounty utan vanligt socker.


Smartbars
Smartbars

En lite grövre godbit som blir din bästa vän i pulka- och skidbacken. Men den funkar även till fikat, efter eller före träning och i väntan på pendeltåget.


A1 steak sauce
A1 steak sauce

Receptet på A1 steak sauce är hemligt, men detta är så nära det amerikanska originalet man kan komma.


BrunchTaco
BrunchTaco

Efter ett tag låter alla idéer så självklara. Som en Taco gjord av våffla. Varför inte? Här paras en frasig våffla ihop med den krämigaste av krämigaste tofu scramblen. Perfekt lyxfrukost eller ny bru..


Pulled Carrot Nori Roll
Pulled Carrot Nori Roll

Innan hipstern kom till stan var sushi trendmat nummer ett. Sen kom pulled porken, och resten är historia. Men vem säger att man inte kan få både och?
Indisk tomatchutney
Indisk tomatchutney

Ett läckert tillbehör som bevarar säsongens tomater till höstens middagar. I en oöppnad och väl steriliserad burk håller chutneyn ett par månader i kyl.

Svampburgare
Svampburgare

En allt-i-ett burgare som smakar helt ljuvligt tillsammans med den läckra chipotledippen som är gjord på cashewnötter.