Övriga recept

Din sökning gav 15040 träffar
Ingefärssticks med ädelost
Ingefärssticks med ädelost

Rustika och kryddiga filodegspinnar. Passar perfekt till drinken eller julens glögg. Filodeg kan snabbt upplevas torr när den tas ur sin förpackning. Det motverkar du genom att fukta en bakduk och ..


Röda våfflor
Röda våfflor

Söta våfflor med rosmarin, där rödbetor ger sin fina rosa färg. Våfflorna toppas med fetaost och pepparrotshonung.


Megamix köttmos Norrland
Megamix köttmos Norrland

En typ pyttipannastuvning som har allt i ett i samma tugga jag brukar slänga ihop och hittat på. Välj det kött som du har kvar eller som blev kvar, går att variera till tusen. Ungefär som köttlådan me..


Salta marsipanchips
Salta marsipanchips

Sötsalta mandelchips med sting av chili är en ny favorit på ostbrickan, snacks eller som drinktilltugg.


Senap- och honungsbakad lax
Senap- och honungsbakad lax

Lättlagat med färskost: senap- och honungsbakad lax. Arla Köket färskost är ett gott och enkelt sätt att variera din matlagning och bakning. Den har en frisk lite syrlig smak och fast konsistens som g..


God kålrotslåda

Efter ett antal modifieringar; blev till slut nöjd med resultatet och här är det alltså mitt slutgiltiga recept.Äppelbars
Äppelbars

Dessa bars lämpar sig både för glutenintoleranta och för veganer. De är fulla av nötter och mandlar och är perfekta som mellanmål, fika eller efter en skogspromenad. Lägg "barsen" i bullformar, sta..Aronia marmelad

Aronia är ett mycket speciellt bär som ofta växer som buskar kring hus och lekplatser. Bären är mörka, fasta och mycket sträva i smaken. De mår bäst av att övernatta i frysen en natt eller utstå några..Vietnamesiska vårrullar med dipsås
Vietnamesiska vårrullar med dipså..

Vietnamesiska vårrullar är sagolikt goda. Fjärran alla flottiga frityrberg. Marinerade räkor, mjukt rispapper och massor av fräscha grönsaker. MONIKA GOTTFRIDSSON/TT-SPEKTRA Vietnameser använder rå..


Grytbitar med sojagräddsås
Grytbitar med sojagräddsås

Hittade inte detta superenkla men supergoda recept här som jag brukar göra, och funkar till fest som till vardag. Inga exakta mått dock men knappt några ingredienser heller.
Thai Lax Pasta
Thai Lax Pasta

Detta hemrecept går ju att variera i massor, men basingredienserna består och jag valde en sorts krydda p.g.a att marinaden ger smak.
Stekt vitkål med bacon och sylt
Stekt vitkål med bacon och sylt

Är du less på pizzasallad och kåldolmar etc. och har för mycket kål så det tar kål på dig så kan detta recept funka bra och är gott och eget recept. Kryddmängd beror på hur mycket kål man har, smaka a..