Tårta recept

Laddar...
Din sökning gav 3232 träffar
Frozen mojito cheesecake
Frozen mojito cheesecake

Extra läskande och god är denna cheesecake som är inspirerad av drinken Mojito, med lime, mynta och rom. Uteslut bara rommen så kan barn och de som avstår från alkohol också njuta av tårtan.

Fåret Shaun - Tårta
Fåret Shaun - Tårta

En tårta för barn i alla åldrar, även vuxna barn. Den går helt enkelt inte att motstå! Det är jättegott att servera jordgubbar till den här tårtan.


Biskvitårta med apelsintryffel
Biskvitårta med apelsintryffel

Biskviälskarens dröm - en stor och lyxig jättebiskvi fylld med läcker chokladtryffel med apelsin. Den är dessutom ganska lätt att baka. Använd till exempel Cointreau som smaksättare i tryffeln.Jordgubbsmarängrulle
Jordgubbsmarängrulle

Rulltårta går hem i alla lägen! Här är den i marängform med hasselnötter och en ljuvlig fyllning av vaniljkräm och jordgubbar.


Hallonmoussetårta med chokladbotten
Hallonmoussetårta med chokladbott..

En ljuvligt len och fyllig tårta där gelatinet i moussen har ersatts med gelésocker. Hallonmoussetårtan går bra att förbereda och förvara i frysen fram till servering.


Kokostårta med lemon curd och hallon
Kokostårta med lemon curd och hal..

Ljuvlig och solgul kokostårta med syrlig lemon curd, söta hallon och en läcker kokosfrosting. Äggfri och mjölkfri, om man väljer mjölkfritt smör och vegetabilisk mjölk.


Sommartårta
Sommartårta

Får du oväntade gäster och vill bjuda på något festligt är denna lättbakade sommartårta lösningen, och läcker blir den i sina små våningar!Fryst cheesecake med färska bär
Fryst cheesecake med färska bär

En ännu enklare variant av cheesecake, och en utmärkt final på en buffé eller efter en god middag, eftersom den går att göra i förväg och förvara i frysen tills det är dags.Hallontårta med choklad
Hallontårta med choklad

Innanför marängen döljer sig både chokladtryffel och hallongrädde. En underbar kombination av hallon, choklad och fluffig italiensk maräng!


Lavendeldoftande marängtårta
Lavendeldoftande marängtårta

Frasig chokladmarängtårta med vackra marmorerade marängbottnar och syrlig frosting. Toppad med björnbär, rosmarin och lavendel. Det här är en tårta som både doftar och smakar ljuvligt! Glutenfri.


Rabarbercheesecake
Rabarbercheesecake

Denna cheesecake är inte bara ljuvligt god utan även otroligt vacker med sitt marmorerade mönster.