Tårta recept

Din sökning gav 3104 träffar
Torta di cioccolato
Torta di cioccolato

Ljuvlig tårta med nötter, kaffe och choklad som bara blir godare om man gör den kvällen innan den ska serveras.

Torta al caffé
Torta al caffé

Saftig och läcker italiensk tårta med en len och god kaffekräm emellan samt en kaffelag. Toppas sedan med kaffegrädde och chokladströssel.


Choklad- och mandeltårta
Choklad- och mandeltårta

Tårta för chokladälskaren med choklad i mandelbottnen och chokladmousse både i och ovanpå tårtan. Glutenfri.


Laxtårta med romtäcke
Laxtårta med romtäcke

Härligt god och läcker blå/svart tårta med smak av rökta toner som passar på buffébordet. Två burkar rom läcker till ett tunt lager, vill du ha ett tjockare lager, ta en extra burk. Vill du inte ha br..
Dubbel chokladmoussetårta
Dubbel chokladmoussetårta

Himmelsk chokladmoussetårta med både ljus och mörk choklad som gör att man får gåshud över hela kroppen när man tar en sked. Vill man göra vit chokladmousse är det bara att byta ut till vit choklad.


Frusen "Naked cake"
Frusen "Naked cake"

Saftiga kokosbottnar med len, frusen glass emellan med smak av lime och kola som sedan toppas med grädde och jordgubbar. En tårta som garanterat gör succé!Chokladmarängtårta
Chokladmarängtårta

Underbar tårta med kladdig chokladbotten, seg/frasig maräng i mitten, som sedan toppas med grädde och en massa härliga jordgubbar! Dessutom går den snabbt att göra. Baka två tårtor eller dubbel sats i..
Chokladtårta med körsbärsgrädde
Chokladtårta med körsbärsgrädde

En fantastiskt god chokladtårta med fluffig körsbärsgrädde och kladdig chokladglasyr. Kakan är godast kylskåpskall. Körsbärssåsen hittar du bland glasstillbehören i affären.Naked cake med lemon curd och maräng
Naked cake med lemon curd och mar..

En supergod kombination av len glasyr, syrlig lemon curd och luftig maräng. Beskrivningen av detta recept är gjord med två tårtbottnar. Självklart kan du göra den med en sats botten också, men då blir..


Hemmagjord Strössel

Nu har jag testat att göra eget strössel. Det gick kanonbra! Det smakade gott också. Precis så som jag ville ha det. Den turkosa smakar Blåbär. Den gröna smakar Melon och den lila smakar Viol. Fl..Tårta med apelsin, vallmofrö och choklad
Tårta med apelsin, vallmofrö och ..

En riktig höjdartårta med en läcker prickig vallmobotten, söt/syrlig apelsincurdsfyllning som sedan toppas med en krämig färskostfrosting och ljuvlig choklad. En tårta som gör succé!


Bakelser med passionsfruktsmousse
Bakelser med passionsfruktsmousse

Att göra bakelser av en enkel rulltårta gör den genast mycket festligare. Denna rulltårta har en fräsch fyllning av syrlig passionsfrukt och söt vit choklad.

Momas chokladtårta
Momas chokladtårta

En maffig chokladtårta med både chokladtryffel och chokladglasyr. Med en hint av karibisk rom.