Tårta recept

Laddar...
Din sökning gav 3141 träffar
Gräddtårta med citronkräm och likör- och jordgubbslag
Gräddtårta med citronkräm och lik..

Det viktigaste är naturligtvis hur en rätt smakar! Men det är inget minus om den är fantastiskt snygg också. Här kommer en tårta som har allt. Den är snygg, god och är laddad med massor av härliga jor..


Jordgubbsrulltårta med chokladtryffel, grädde och pekannötter
Jordgubbsrulltårta med chokladtry..

Rulltårta behöver inte förpassas enbart till kaffebordet, den kan uppgraderas och serveras som en tjusig dessert. Det går bra att förbereda i god tid och servera till många.


Jordgubbs- och vallmotårta
Jordgubbs- och vallmotårta

En härligt fluffig tårta med fläderblomssaft och vallmofrön. Otroligt vacker med sina prickar och en rosa god fyllning!
Rabarbertårta med vaniljkräm och jordgubbar
Rabarbertårta med vaniljkräm och ..

Rabarberkaka med vaniljkräm - som tårta! Rabarber och jordgubbar är en perfekt kombination, där vaniljkrämen bryter fint. Allt det goda i en bit helt enkelt! Vill du göra det enkelt så använd färdi..
Jordgubbstårta med nötter och lemoncurd
Jordgubbstårta med nötter och lem..

Somrigare tårta får man leta efter! Luftiga bottnar, fluffig vispgrädde, sötsyrlig lemoncurd och rejält med solmogna jordgubbar. De honungsrostade nötterna är kronan på verket. Tårtan är glutenfri.Drottningkaka med kardemumma och vit choklad
Drottningkaka med kardemumma och ..

Sötsyrlig och kryddig kaka. Citron och massor av bär balanserar sötman i den vita chokladen. Sätt extra sting på tryffeln genom att byta ut hälften av grädden mot samma mängd citruslikör.Drottningsessan
Drottningsessan

En riktig drottningtårta! Saftig botten med smak av mandel med en god drottningfyllning som toppas med en lila drottninggrädde.


Pavlovarulle med lingongrädde
Pavlovarulle med lingongrädde

Syrligt besk och härligt söt på en och samma gång. Har du inte lingon hemma, använd lingonsylt och blanda med några matskedar grädde och vispa tjockt. Rullen är glutenfri!Vanilj- och lavendeltårta med vit chokladfrosting och röda vinbär
Vanilj- och lavendeltårta med vit..

Krämig vit chokladfrosting möter syrliga vinbär och mjuka toner av lavendel i denna 4 våningstårta som är väldigt enkel att göra och imponerar garanterat på gästerna!


Jordgubbsdröm

Älskade jordgubbe, fantastiska choklad och ljuvliga hasselnöt. Tillsammans blodar de en smaksensation, en fröjd för gom och själ. Baka en egen jordgubbsdröm du med.