Tårta recept

Din sökning gav 3089 träffar
Hemmagjord Strössel

Nu har jag testat att göra eget strössel. Det gick kanonbra! Det smakade gott också. Precis så som jag ville ha det. Den turkosa smakar Blåbär. Den gröna smakar Melon och den lila smakar Viol. Fl..


Tårta med apelsin, vallmofrö och choklad
Tårta med apelsin, vallmofrö och ..

En riktig höjdartårta med en läcker prickig vallmobotten, söt/syrlig apelsincurdsfyllning som sedan toppas med en krämig färskostfrosting och ljuvlig choklad. En tårta som gör succé!


Bakelser med passionsfruktsmousse
Bakelser med passionsfruktsmousse

Att göra bakelser av en enkel rulltårta gör den genast mycket festligare. Denna rulltårta har en fräsch fyllning av syrlig passionsfrukt och söt vit choklad.


Momas chokladtårta
Momas chokladtårta

En maffig chokladtårta med både chokladtryffel och chokladglasyr. Med en hint av karibisk rom.


Lakritssirap

En vansinnigt enkel och god sirap för bakverk. Häll en tesked i surdegen, grädden, kladdkakan. Låt bara fantasin flöda och släpp ut din kreativitet.

Polkagrisbrownie
Polkagrisbrownie

Choklad och mint, en närapå oslagbar kombination. De krossade polkagrisarna sätter sprätt på den lena brownien!


Evelinas 22-års tårta

Apelsin och choklad är den bästa kombinationen jag vet, så därför var det inte så svårt att bestämma vad jag skulle fylla min födelsedagstårta med. Gästerna blev väldigt nöjda och vissa önskade sig en..


Äppeltårta

Jag hittade detta recept i höstas i en tysk mattidning. Tårtan påstods vara svensk, vilket jag tyckte lät spännande då jag aldrig vare sig sett eller hört talas om en sådan tårta. Kanske ansågs den sv..


Passionsfrukt- och mangomoussetårta
Passionsfrukt- och mangomoussetår..

Ljuvlig tårta med knaprig kokosbotten, krämig mangomousse och söt/syrlig topping av passionsfrukt. En fräsch och vacker tårta att servera till gästerna.Chokladtårta med läcker topping
Chokladtårta med läcker topping

En läcker, god tårta med chokladbotten och en topping av vit choklad, hallon och krossade polkagrisar. Denna tårta blir en succé på fikabordet.
Mammas goda kolatårta
Mammas goda kolatårta

Fantastiskt god och enkel kolatårta som passar till kaffet efter middagsmaten. Vi har som tradition att äta den på julafton. Alltid lika uppskattad!


Passionstårta med frukter
Passionstårta med frukter

Vacker moussetårta, som smakar ljuvligt gott av vit choklad, passionsfrukt, apelsin och mandel. Gör den i god tid och förvara i frysen, så kan du enkelt överraska dina gäster.