Tårta recept

Din sökning gav 3072 träffar
Devil´s Food Cake
Devil´s Food Cake

Det här är en choklad på choklad, en riktigt mäktig tårta! Men också försvinnande god. Grädda bottnarna i två formar så blir det enklare att montera tårtan. Tårtan är glutenfri.

Rosecake
Rosecake

Det här är en liten, härligt luftig chokladtårta som går snabbt att baka. Smörkrämen kan spritsas på som rosor, eller något annat fint mönster. Tårtan är glutenfri.


Karuselltårta
Karuselltårta

Läcker tårta med nougatfyllning som toppas med marsipan, grädde och hallon. Snurrad botten överraskar när första biten skärs upp.


Frukttårta
Frukttårta

Bjud på en vacker och supergod tårta med saftig botten, len vaniljkräm- och jordgubbsfyllning som toppas med flädergelé och garneras med frukt och mandlar. Imponera på gästerna! De kommer tro att det..


Kalastårta
Kalastårta

Ljuvlig tårta med mandelbotten, len vit choklad- jordgubbsfyllning och som garneras med marängstavar runtom tårtan. En riktig Kalastårta!


Tobleronetårta på browniebotten
Tobleronetårta på browniebotten

Läcker chokladtårta gör du lätt med färdigköpta Brownies och Toblerone. En liten skvätt mörk rom förhöjer smaken. Kan uteslutas för dem som vill.


Citronglasstårta med bär
Citronglasstårta med bär

Fräsch glasstårta med söta marängbottnar och syrlig kräm av lemon curd och kesella. Gelatin är blandat i smeten, vilket gör att glassen håller ihop och inte smälter. Detta gör att den även fungerar br..


Fryst hallonmousse på rulltårta
Fryst hallonmousse på rulltårta

Sommarköket ska verkligen vara enkelt och lättjefullt. Ibland får man ta hjälp av färdiga produkter och trolla lite så ingen anar det. Den här krämiga hallonmoussen med färskost breds ut över skivad f..


Torta con cioccolata e ciliegie candite
Torta con cioccolata e ciliegie c..

Enkel och god tårta med chokladtäcke och kanderade körsbär. Denna tårta kräver inte ugn och är perfekt att förbereda dagen innan och håller några dagar i kylskåp.

Torta di cioccolato
Torta di cioccolato

Ljuvlig tårta med nötter, kaffe och choklad som bara blir godare om man gör den kvällen innan den ska serveras.