Tårta recept

Laddar...
Din sökning gav 3232 träffarAkutmottagningens chokladtårta.

Fantastiskt god moussefylld chokladtårta där receptet fanns i en gammal tidning på akutens väntrum. Chokladmoussen gör du enkelt själv. Tårtan tar lite tid och måste planeras och påbörjas dagen före ..


Hallonprinsesstårta

En tårta som både är gluten och laktosfri. Denna tårta bakas dagen innan man ska ha den. Gör tårtbottnarna och låt dem stå och vila i minst 6 timmar. Gör även vaniljkrämen och låt stå så den är rik..


Chokladtiramisu
Chokladtiramisu

Läcker och lite annorlunda variant på den klassiska Italienska efterrätten Tiramisu. Blir bara bättre och godare dagen efter! Håller fint några extra dagar i kylen, om det blir något kvar förstås! ..
Kärlekstårta extra allt
Kärlekstårta extra allt

Denna tårta har verkligen allt man kan önska sig! Saftig vanilj- och citronbotten, lemon curd och vit choklad- och mascarponetopping. En tårta som imponerar och gör garanterat succé hos gästerna!


Chokladtårta med créme fraiche
Chokladtårta med créme fraiche

Saftig tårta med hallonfyllning som toppas med en len och krämig chokladglasyr. Om du dubblar ingredienserna till den här kakan kan du baka den i en ugnsform 26 x 33 cm i 45-50 minuter. Perfekt om ..


Kärlekstårta
Kärlekstårta

Bjud på en tårta som är bakad med massor av kärlek! Och så passar den ju perfekt att göra till Alla hjärtans dag.


Mintchokladrulle
Mintchokladrulle

Klassisk rulltårta i all ära, men här byts sylten ut mot en härlig mintfyllning.


Raw jordgubbstårta
Raw jordgubbstårta

Supergod tårta i tre lager. Perfekt att bjuda på om gästerna är laktos- eller glutenintoleranta eller för dem som vill välja de lite mer naturliga och hälsosamma alternativen. Alltid godast med fä..


Chokladbollsfyllning till tårta
Chokladbollsfyllning till tårta

Chokladbollsfyllning som räcker till 2 lager á 20 cm botten. En favorit hos barnen och alla chokladbollsälskare. Självklart går det bra att halvera receptet, och sedan göra en annan fyllning till det ..


Moma´s chocolate deluxe
Moma´s chocolate deluxe

En chokladälskares dröm! Mjuk chokladkaka penslad med karibisk rom, choklad- och romtryffel - toppad med chokladglasyr och färsk frukt eller färska bär.


Drömtårta de luxe
Drömtårta de luxe

Otroligt vacker och hög tårta. Saftiga chokladbottnar, fyllningen består av en läcker apelsinfrosting sen toppas hela tårtan med en len vaniljfrosting. Denna tårta är något utöver det vanliga!


Alaska cake
Alaska cake

En elegant, maffig och otroligt lyxig glasstårta som passar till de flesta högtider. Den är syndigt god! Den färdiga tårtan kan förvaras i frysen i flera dagar. Ta fram den en stund innan servering..

Läcker hösttårta
Läcker hösttårta

Mjuk hasselnötsbotten, sötsyrlig lingonpannacotta, len chokladmousse och en blank chokladgelé. Denna tårta har verkligen allt man kan begära!