Tårta recept

Laddar...
Din sökning gav 3190 träffar
Buche de Noel - Julstubbe
Buche de Noel - Julstubbe

Den franska Buche de Noel, eller julstubbe, dekoreras med chokladglasyr som formas så att den ser ut som bark, därav namnet. Förbered gärna glasyren dagen innan.


Choklad- och moccatårta med valnötter
Choklad- och moccatårta med valnö..

Gör succé med en riktigt smaskig chokladtårta fylld med kaffefrosting och med en god chokladglasyr som smälter i munnen. Den här tårtan kan du med fördel göra en dag före kalaset. Det behövs två av..


Cheesecake med saffran
Cheesecake med saffran

Spröd pepparkaksbotten, krämig och len saffransfyllning som toppas med en orange/gul saffransgelé. Denna cheesecake blir en höjdare på julfikat!Marängkrans
Marängkrans

En julig krans som också passar fint som dekoration. Givetvis kan du servera den året runt. Servera marängkransen med t ex grädde, glass och bär och låt var och en bryta en lagom stor bit av den. ..


Vintertårta med kokos
Vintertårta med kokos

Läcker och vacker trevåningstårta som räcker till hela släkten! Givetvis kan denna tårta serveras året runt. Fyll gärna bottnarna dagen innan servering så att de kan dra till sig lite. Toppingen lä..


Snöbakelser
Snöbakelser

Inuti snöbakelsen gömmer sig rulltårtsbitar med bärfyllning. Kanske vinterns sötaste bakelse?!Mint- och chokladkaka
Mint- och chokladkaka

Saftiga chokladbottnar varvas med mintfrosting. Den friska mintsmaken ger fin kontrast till den söta frostingen.


Chokladtårta med marängtäcke och rökta plommon
Chokladtårta med marängtäcke och ..

Makalöst god och läcker tårta med mandlar och timjansmakande plommon. God att servera med lite syrlig citronhonung, smaksätt den flytande honungen med finrivet skal av citron och lite pressad citron. ..Chokladrulltårta med apelsinsmörkräm
Chokladrulltårta med apelsinsmörk..

Choklad och apelsin är en oslagbar kombination. Nog för att det är gott med en vanlig drömtårta också, men här ger dels syltat apelsinskal, dels rivet apelsinskal en ytterligare smakfiness.


Festkaka med apelsin och pumpa
Festkaka med apelsin och pumpa

Det här är en riktig festkaka som fungerar som dessert efter en god middag eller som födelsedagstårta för dem som inte gillar vispgrädde.