Mackor recept

Laddar...
Din sökning gav 604 träffar

Kulla special
Kulla special

Prova att göra denna enkla och smakrika pizza där pizzabottnen består av knäckebröd!Tofumacka med jordnötssås
Tofumacka med jordnötssås

Matiga mackor är snabba och billiga lunch- och middagsalternativ. Prova denna vegetariska och supergoda macka med asiatisk touch.
Biffmacka med pepparrotsvisp papr..

Denna sjukt goda och rustika macka gör jag då och då! Full av smaker och första gången jag gjorde den lär det så här; Jag "råkade" ta den något större av halvorna och sambon började mer eller mindre f..


Röd pesto

Mycket gott på b.la. rostat bröd med ost och avokado. Receptet är halverat.
Megamix köttmos Norrland
Megamix köttmos Norrland

En typ pyttipannastuvning som har allt i ett i samma tugga jag brukar slänga ihop och hittat på. Välj det kött som du har kvar eller som blev kvar, går att variera till tusen. Ungefär som köttlådan me..


Majsans skvättbullar

Mycket goda rågbullar. Dom har varit mycket omtyckta hos oss. Bullarna bakade jag av alla sorters mjöl som var kvar påsarna, Sen har vi bakat dom flera gånger.


Pain riche

Detta är ett mycket bra och snabbt recept. Det kan inte gärna bli lättare, ingen knådning, endast röra och blanda ingredienserna.Stekt oxfilé grillade mackor
Stekt oxfilé grillade mackor

Så gott och enkelt med egen variation av dressingsort och kan varieras till tusen med basreceptet nedan och inga mått är exakta för att det är varma mackor. Det behövs en smörgåsgrill.Fyllt vegetariskt medelhavsbröd
Fyllt vegetariskt medelhavsbröd

Fyllt bröd är en 80-tals klassiker som gärna tas tillbaka. Man kan fylla det med vad man vill och är lika gott varmt som kallt. Detta bröd är fyllt med sojafärs och underbara grönsaker.


BrunchTaco
BrunchTaco

Efter ett tag låter alla idéer så självklara. Som en Taco gjord av våffla. Varför inte? Här paras en frasig våffla ihop med den krämigaste av krämigaste tofu scramblen. Perfekt lyxfrukost eller ny bru..