Mackor recept

Laddar...
Din sökning gav 610 träffar
Dagobert med quinoaburgare
Dagobert med quinoaburgare

Lutande tornet i Pisa finns i Italien. Lutande mackan finns hos... dig? Den högtravande mackan har fått sitt namn efter den amerikanska seriefiguren Dagobert. Han smyger upp om nätterna och gör mackor..Minilaxpastejer med bakade ägg och rökt lax
Minilaxpastejer med bakade ägg oc..

Ett annorlunda och kul sätt att ta tillvara överbliven potatis. Servera som förrätt eller som en lyxig frukost! Många tänker säkert på leverpastej när man hör ordet pastej. Men traditionellt sett ä..
Kulla special
Kulla special

Prova att göra denna enkla och smakrika pizza där pizzabottnen består av knäckebröd!Tofumacka med jordnötssås
Tofumacka med jordnötssås

Matiga mackor är snabba och billiga lunch- och middagsalternativ. Prova denna vegetariska och supergoda macka med asiatisk touch.
Biffmacka med pepparrotsvisp papr..

Denna sjukt goda och rustika macka gör jag då och då! Full av smaker och första gången jag gjorde den lär det så här; Jag "råkade" ta den något större av halvorna och sambon började mer eller mindre f..


Röd pesto

Mycket gott på b.la. rostat bröd med ost och avokado. Receptet är halverat.
Megamix köttmos Norrland
Megamix köttmos Norrland

En typ pyttipannastuvning som har allt i ett i samma tugga jag brukar slänga ihop och hittat på. Välj det kött som du har kvar eller som blev kvar, går att variera till tusen. Ungefär som köttlådan me..


Majsans skvättbullar

Mycket goda rågbullar. Dom har varit mycket omtyckta hos oss. Bullarna bakade jag av alla sorters mjöl som var kvar påsarna, Sen har vi bakat dom flera gånger.


Pain riche

Detta är ett mycket bra och snabbt recept. Det kan inte gärna bli lättare, ingen knådning, endast röra och blanda ingredienserna.