X

Dippsås recept

Laddar...
Din sökning gav 337 träffar
Evas BBQ-sauce
Evas BBQ-sauce

En supergod sås till grillat eller kallskuret som kan serveras antingen varm eller kall. Lika god dagen efter! Den blir lite stark, välj styrka med tabascon och sambal oelek. Pepparroten kan utesluta..


Vitlökssås

Världens godaste vitlökssås som ofta serveras här hemma. Bör göras dagen innan eller låt stå och dra i kyl i cirka 1 timme innan servering.


Ost och avokadoröra
Ost och avokadoröra

En underbar avokadoröra med gräddfil, lite vitlök och smakrik, riven cheddar i. Röran är fantastisk till ett gott bröd eller som dipp.


Aioli med yoghurt
Aioli med yoghurt

Aioli är ju underbart gott till allt ifrån fisksoppa till grönsaksdipp. Vår aioli är superenkel att göra och både magrare och fräschare än originalet

Squashröra
Squashröra

Denna rätt passar även bra på buffébordet eller som röra till grillat kött, lax eller kyckling.


Lime- och vitlökssås
Lime- och vitlökssås

Vitlöksklyftorna får en mild och god smak då de rostas i olja. Låt ingredienserna och skålen ha samma temperatur, då är det lätt att lyckas med såsen. Mycket gott till skaldjur!


Tomatsås med röksmak
Tomatsås med röksmak

Såsen är smaksatt med ett goumetsalt från Ridderheims som innehåller rökig hickory samt het chipotle och chili. Det kan bytas ut mot några droppar marinad med hickorysmak på flaska. Mycket gott till s..
Haydari

Yoghurtdipp som passar till det mesta från grillen; fisk, kött, kyckling och bröd.
Mango chutney
Mango chutney

Pröva att laga egen mango chutney. Bäst blir chutneyn av omogen mango och färsk kokosnöt. Perfekt att servera till kött-, grönsaks- och linsrätter. Till vanlig pytt i panna är den en höjdare! Chutneyn..


Skockaröra
Skockaröra

En lite annorlunda röra som passar till ett gott bröd eller till grillat.