Inbakat recept

Laddar...
Din sökning gav 99 träffar


Glammig Oreodessert
Glammig Oreodessert

En dessert att imponera med och imponeras av! Kombinationen av len chokladmousse som toppas med en läcker Oreomousse, gör denna dessert helt oemotståndlig!Pizzasnurror

Dessa urgoda pizzasnurror har jag bakat ett antal gånger nu och de blir bara godare och godare! Ur Leilas "One more slice" vars bok är helt underbar. Man vill baka och laga allt ur den. Leila gör cirk..

Supergod hemgjord kebab

En succé vid matbordet. Receptet kommer från tidningen Svensk Jakt. Det är gjort för vilt, men går lika bra med nöt- eller blandfärs. Det tar lite tid att göra den, men rätten är värd att vänta på. B..Frasiga goknyten
Frasiga goknyten

Experimenterade med smaker som jag gillar och sånt jag hade hemma. Resultatet blev riktigt smarrigt! Om man vill ha ett vegetariskt alternativ så utesluter man bara skinkan. Om man har äggintolerans..Karelskt ostinbakad pepparrotsfal..

Receptet förvandlade en vanlig falukorv till en smakfull smak och synupplevelse. Deg receptet är en försvenskad version av Karelsk pirogdeg. Jag serverade med potatis och en gräddlöksås. Korven bör..


Kyckling med Cheez Doodles
Kyckling med Cheez Doodles

Hittade det här receptet på en annan matsajt och testade det efter att jag anpassat det efter min egen smak. Tyckte att det passar bra här på MK också. =)


Tacopiroger

Dessa tacopiroger är en favorit för båda stora och små! Pirogerna fylls med stekt nötfärs, tacokrydda, tomatsås, majs och rivna morötter för att sedan vikas ihop, penslas med uppvispat ägg och gräddas..Crepes a´la Congos
Crepes a´la Congos

Här kommer ett grundrecept som kan varieras i flera former, både som förrätt eller till dessert, det beror på fyllningen och eventuell flambering. Dessa kan t.ex fyllas med svampstuvning, toppas med r..