Bjudmat recept

Laddar...
Din sökning gav 4725 träffar

Crema catalana
Crema catalana

Crema catalana är en traditionell katalansk efterrätt som liknar den franska crème brûlée. De största skillnaderna är att crème brûlée brukar tillagas i vattenbad och är baserat på grädde, medan crema..


Skinkfyllda champinjoner
Skinkfyllda champinjoner

Dessa champinjoner äter vi nästan alltid då vi grillar eller har som inslag på buffébordet. Underbara och så enkla att göra. Bild kommer senare.


Champinjonpaj med vitlök

En egenkomponerad paj som är riktigt god. Har bjudit på den ett antal gånger och den har varit mycket omtyckt. Underbart krämig med en god och tydlig vitlökssmak som passar väldigt bra ihop med champi..


Pastasallad med frukt och grönt

Jag fick i uppdrag att fixa en pastasallad till en gemensam grillkväll.. Jag klurade lite på vad jag skulle ha i medans jag strosade runt i affären, och kom hem med ingredienserna nedan... Jag..Laxmousse

Denna smakrika och krämiga mousse kan serveras som bufférätt med en romsås eller som förrätt med lite sallad, lök, rom och sås på rostat bröd. Vi serverade den som lite matigare tillbehör på en krä..


Kålrots frites med bacongördel

En festlig och mycket god ersättare till pommes frites. Kålrotsstavarna brukar jag göra i stora mängder på hösten när kålroten är ”nästan” gratis. Går perfekt att frysa in efter första friteringen. ..