Bjudmat recept

Din sökning gav 4682 träffar
Crabcakes med tartarsås

Frasiga små goda crabcakes! hittade receptet i senaste numret av Grapevine. (bra gratis vintidning från www.hermanssonco.se)


Royalbasilika ostbågetårta

En härlig tårta som passar ypperligt till all sorts gravad eller rökt fisk. Både varm eller kallrökt. Ett perfekt tillbehör på buffébordet. Ostbågebitarna kommer att flyta upp och bilda en god bott..


Kokos och limefisk med basmatiris
Kokos och limefisk med basmatiris

Snabb och nyttig Thai-inspirerad rätt jag hittade på härom dagen med mycket lyckat resultat! Mjölk- och glutenfritt. Härligt sötsur smak med inslag av curry och fettsnåla ingredienser. Går lätt att b..Flisans lax med soltorkade tomate..

En snabbfixad laxrätt som jag komponerade ihop en kväll då jag hade bråttom och inte visste vad jag skulle äta. Den blev väldigt god och fungerade utmärkt att äta kall som lunchmat tillsammans med en ..


Baconspäckad curryfilé , komplett

Mycket smak med få ingredienser, lättgjord med allt i en form. Bör pga snittet göras på fläskytterfilé som är tjockare än fläskfilé. Om ni vill ha rätten het eller snäll, bestämmer ni själva med cur..
Festgratäng med kassler
Festgratäng med kassler

Frästa grönsaker och ett mumsigt täcke med smakrik lagrad ost gör rätten till något alldeles extra! Med kokt ris i botten fixar du allt-i-ett gratängen på ett kick.Köttfärsfyllda paprikor

Här ska det vara de stora, långsmala paprikorna som brukar kallas snackpaprika. De har tunnare kött och de hinner blir mjuka i ugnen utan att man behöver förvälla dem först. Tillbehör: Vitlöksbröd..Taramosalata på svenska
Taramosalata på svenska

Den goda rom eller kaviar röran man ofta får i Grekland till ett gott vitt bröd, citronklyftor och oliver, har jag här försvenskat för att passa våra svenska råvaror.


Chokladmousse på tofu
Chokladmousse på tofu

Chokladmousse som kan bli helt vegansk, mjölkfri och glutenfri beroende på vilken mjölk och choklad som används. Inte så söt, men krämig och god! Experimentera gärna genom att tillsätta lite snabbkaff..