Bjudmat recept

Din sökning gav 4659 träffar
Chokladmousse på tofu
Chokladmousse på tofu

Chokladmousse som kan bli helt vegansk, mjölkfri och glutenfri beroende på vilken mjölk och choklad som används. Inte så söt, men krämig och god! Experimentera gärna genom att tillsätta lite snabbkaff..Citronpaj

Ätit den med krossad annanas, tänkte att den måste bli kanon med citron...och det blev den verkligen.Amoz fyllda nötytterfilé.

Nötytterfilé är väl kanske inte så vanligt förekommande i butikerna, men jag kan verkligen rekommendera det. Det är ett mört kött som man kan leka lite med. Idag fick jag till detta recept och det bl..

Julkotlett med wokad rödkål
Julkotlett med wokad rödkål

Ett gott alternativ till julskinka och praktiskt om man inte är så många. Den wokade rödkålen med både hetta och sötma passar utmärkt till köttet.


Siciliansk fylld stek
Siciliansk fylld stek

Hemligheten bakom den här steken är fyllningen som består av läcker italiensk skinka och ost samt färs. Köttet bräseras i ugnen tills det är saftigt och mört. Provolone är en italiensk ost som påmi..
Jordnötskyckling med ris
Jordnötskyckling med ris

Den här festliga kycklingrätten kombinerar ananasens sötma med krämigt jordnötssmör, läckra grönsaker, knapriga jordnötter och mjukt ris.Kyckling med Cheez Doodles
Kyckling med Cheez Doodles

Hittade det här receptet på en annan matsajt och testade det efter att jag anpassat det efter min egen smak. Tyckte att det passar bra här på MK också. =)


Myntadoftande fylld lammstek
Myntadoftande fylld lammstek

Den färska myntan är hemligheten bakom den här väldoftande lammsteken som är fylld med hemlagad lammfärs. Inte svårt, men gudomligt gott.Bayonne-Rulle till påsk ?
Bayonne-Rulle till påsk ?

Detta är ett gammal recept jag har haft med mig från internatet Stöndarlanthushållsskola som jag gick på för en massa år sedan..:-) den är jättegod.Så jag vill gärna dela med mig av den...Kommer gå i..Lappkok
Lappkok

Norrlänsk rätt, jättegod. Man kan använda älgkött istället för ren det fungerar lika bra. Man serverar smör och ev. lingonsylt och kall mjölk till, även stekt fläsk. Här kommer ett recept för jägare...Pulled pork
Pulled pork

Sist i Sverige att tillaga den hypade rätten Pulled Pork... Men det visade sig vara en höjdare som både jag och barnen gillade. Bra att var och en kan välja tillbehör efter eget tycke och smak.