Bjudmat recept

Laddar...
Din sökning gav 4710 träffar
Skinkfyllda champinjoner
Skinkfyllda champinjoner

Dessa champinjoner äter vi nästan alltid då vi grillar eller har som inslag på buffébordet. Underbara och så enkla att göra. Bild kommer senare.

Champinjonpaj med vitlök

En egenkomponerad paj som är riktigt god. Har bjudit på den ett antal gånger och den har varit mycket omtyckt. Underbart krämig med en god och tydlig vitlökssmak som passar väldigt bra ihop med champi..


Pastasallad med frukt och grönt

Jag fick i uppdrag att fixa en pastasallad till en gemensam grillkväll.. Jag klurade lite på vad jag skulle ha i medans jag strosade runt i affären, och kom hem med ingredienserna nedan... Jag..Laxmousse

Denna smakrika och krämiga mousse kan serveras som bufférätt med en romsås eller som förrätt med lite sallad, lök, rom och sås på rostat bröd. Vi serverade den som lite matigare tillbehör på en krä..


Kålrots frites med bacongördel

En festlig och mycket god ersättare till pommes frites. Kålrotsstavarna brukar jag göra i stora mängder på hösten när kålroten är ”nästan” gratis. Går perfekt att frysa in efter första friteringen. ..

Sanslöst god salami- och vitlöksg..

Himmelsk fläskfilé i ugn, med en underbar salami- och vitlökssås, allt under ett härligt täcke av smält ost. Receptet är på två gratänger. Perfekt helgmat, eller för att sätta guldkant på vardagen..


Kaffemammas kycklingenchiladas

Ostiga, supermumsiga kycklingenchiladas som är otroligt mättande. Bilden gör dem inte alls rättvisa, kan jag säga. Superenkelt med få ingredienser. Går jättebra att värma, eller äta kalla om man fö..

Amoz kryddiga kycklingfilé med sm..

Kycklingfiléer är ju tacksamt att göra olika rätter av, bara att släppa fram fantasin. Den här rätten blev enligt mannen/försökskaninen fullt godkänt:). Nu när den nya potatisen är så mjäll och fin,..Lyxig laxtårta

En god o uppskattad rätt att bjuda på till fest o högtider. Passar som förrätt eller på buffébordet


Potatissallad
Potatissallad

Jag sökte på Potatissallad och hittade inget! Var inne på andra sidor men fanns inga som föll mig i smaken. Därför gör jag min goaste potatissallad. Den som jag alltid gör till midsommarkvällen och är..


Frasiga goknyten
Frasiga goknyten

Experimenterade med smaker som jag gillar och sånt jag hade hemma. Resultatet blev riktigt smarrigt! Om man vill ha ett vegetariskt alternativ så utesluter man bara skinkan. Om man har äggintolerans..