Bjudmat recept

Laddar...
Din sökning gav 4760 träffar
Hummerpannacotta
Hummerpannacotta

Lyx och flärd ger denna ljuvliga pannacotta. Perfekt som förrätt på Nyår eller annat festligare tillfälle.

Nötkakor

Jag har hittat på receptet själv, som jag oftast gör! Detta var med i PiteåTidningen HELG där jag skriver som Kafferepet en gång i månaden. Många har hört av sig och gillat receptet. Glöm för allt i..Pulled pork på mitt sätt

Jag har testat lite olika recept på Pulled Pork och inget har fallit mig riktigt i smaken. Dom recept jag provat innehåller alla mer eller mindre rökiga smaker, och nu vet jag att jag inte föredrar..


Ungersk gulasch
Ungersk gulasch

Ett lite förenklat recept som ändå blir väldigt gott tycker jag. Jag brukar oftast använda nötkött och servera tagliatelle till.Räktårta
Räktårta

En riktigt god smörgåstårta som passa bra på buffébordet eller som ensamrätt.Italienska järpar i tomatsås
Italienska järpar i tomatsås

Tag lövbiffskivorna och lägg ut dom på en skärbräda. Hacka persiljan, hacka vitlöken fint och blanda ihop. Skär pecorino i stavar. Peppra lövbiffskivorna, lägg på pancettan. Ta persiljan och vitl..


Citronsås till dessert

En god sås att ha till fruktsallad eller kanske en mäktig chokladkaka. Överbliven sås fryses ner och blir till god glass.

Marinerad baconkyckling

En rätt som passar både till vardags och fest. Bra då man gör i ordning allt i förväg och sen bara behöver sätta in det i ugnen en timme innan man ska äta.