X

Bjudmat recept

Laddar...
Din sökning gav 4747 träffar


Pulled pork

Ett underbart recept från Allt om Mat. Har provat andra varianter men detta är bäst!


Ungersk gulasch
Ungersk gulasch

Ett lite förenklat recept som ändå blir väldigt gott tycker jag. Jag brukar oftast använda nötkött och servera tagliatelle till.Räktårta
Räktårta

En riktigt god smörgåstårta som passa bra på buffébordet eller som ensamrätt.Italienska järpar i tomatsås
Italienska järpar i tomatsås

Tag lövbiffskivorna och lägg ut dom på en skärbräda. Hacka persiljan, hacka vitlöken fint och blanda ihop. Skär pecorino i stavar. Peppra lövbiffskivorna, lägg på pancettan. Ta persiljan och vitl..


Citronsås till dessert

En god sås att ha till fruktsallad eller kanske en mäktig chokladkaka. Överbliven sås fryses ner och blir till god glass.


Marinerad baconkyckling

En rätt som passar både till vardags och fest. Bra då man gör i ordning allt i förväg och sen bara behöver sätta in det i ugnen en timme innan man ska äta.


Delfinkaka
Delfinkaka

Oroa er inte, det är inte delfiner i kakan. Namnet kom jag helt enkelt på för att det var det första som ploppade upp i huvudet när jag såg den vackra blå färgen på kakan. Kul som tårtbotten också! ..

Älg i rödvin

En rätt för lite festligare tillfällen. Här gjord på älg men det går lika bra med nötkött.
Fransk getost-, nöt- och fruktkak..

Salta kakor är mycket populär i Frankrike. De är super-enkla att göra och kan anpassas beroende på vilka matrester du har i ditt kylskåp - följ bara grundreceptet och var kreativ med fyllningarna!Vegetariskt fyllda paprikor

Glömde köpa hem köttfärs men var ändå sugen på fyllda paprikor så jag improviserade lite. Det blev rätt starkt, men det gillar jag. Självklart kan ni ändra lite i receptet för er egen smak.