Jättegoda bröd, håller sig färska länge för att vara hembakat.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej. Bakade dessa rågbullar idag och de blev mycket goda. Jag minskade lite på farinsockret, tog 2 dl istället för 3 dl. Och jag kommer att göra dessa igen.
Gjorde som föregående inlägg, minskade farinsockret. Lade även till lite kummin och fänkål ... blev riktigt bra :-).
Jag gör precis som det står i receptet och de blir fantastiskt goda som hela familjen älskar!! Lätta att göra!
jättegoda bullar som blev mjuka.
Helt fantastiska!! Vi hade inte så mycket farinsocker men istället lite sirap att göra av med. Så vi tog lite mera sirap och mindre farinsocker men sammanlagt blev mängden knappt 2dl. Man kan ju mixtra lite som man vill:) och gott blir det.
jättegoa tyckte hela familjen!!
Vilka goda rågbullar!! Kanongoda.
Knongoda
Supergoda! Använde mjölk istället för vatten, blev jättegott!
Bara älskar dessa rågbullar, baka dem varje vecka, tusen tack för detta underbara recept!
Jättegoda Rågbullar! Jag la bara på lite solrosfrön för att de ska se lite trevligare ut. Tack för receptet.
Goda bullar. Minskade dock lite på Farinsockret, använde också brödkryddor.