Råraka med löjrom

Från Tina Nordströms "Cookalong"

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Gör så här

Riv potatisarna grovt: Sätt två stora stekpannor på spisen, lägg i smör och olja. Krama ur potatisen och stek 4 plättar av den rivna potatisen. Låt det steka så att det blir riktigt krispigt. Salta och peppra. Vänd plättarna och stek vidare.

Finhacka rödlöken. Häll upp crème fraiche i en skål. Vispa med elvisp så att den styvnar. Den kommer att bli lös precis när du börjar vispa sen blir den hård igen. Lägg upp rårakorna på 4 tallrikar, lägg en kula crème fraiche på och en klick rom. Avsluta med att strö över löken och garnera med dill.

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Potatis, Olja, Smör, Salt, Vitpeppar, Löjrom, Rödlök, Crème fraiche, Dill
Visningar:
1608
Sparat:
65

LIKNANDE RECEPT

Råraka recept
Råraka med rökt..
över 2 månader
Allt i ett råra..
över 2 månader
Rårakor
av ros
över 2 månader
Lufsa
av Lillill
över 2 månader
Annorlunda råra
av zonale
över 2 månader
Rårakor med löj
av MrsC
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.