Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Råraka med rökt lax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Ska du steka många rårakor kan de hållas varma i ugnen på en plåt. En matig grönsallad kan serveras till i stället för lax.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och grovriv potatisen, blanda med saltet. Stek rårakorna i smöret i en stekpanna.
  2. Grovriv äpplena direkt ner i gräddfilen. Smaka av med pepparrot.
  3. Lägg upp laxen. Servera till rårakorna och toppa med sås. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.