Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rårörd lingonsylt

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Sylt måste inte kokas för att smaka underbart. Rårörd är väl så gott!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och skölj lingonen. Låt dem rinna av väl.
  2. Tillsätt sockret och rör om med jämna mellanrum tills sockret lösts upp.
  3. Häll upp på rena burkar eller i plastlådor med lock.
  4. Vid längre tids förvaring i skafferi bör konserveringsmedlet atamon tillsättas. Fryser du sylten behövs inga tillsatser.
  5. Det blir ca 12 dl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.