Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rårörd saft - diabetiker

 
Skriv ut

Mormor gjorde något liknande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och skölj bären. Koka upp vattnet och låt det kallna. Mixa bären i en matberedare. Blanda bärmassa och vatten.
  2. Tillsätt citronsyra, bensoat och sorbat. Låt stå kallt 1-2 dygn. Rör om några gånger under tiden. Sila bärmassan och mät upp saften.
  3. Häll i Hermesetas lättströ och rör tills det är löst. Häll saften i rena kalla flaskor, ända upp till kanten.
  4. Sätt på lock. Förvaras i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.