Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber - och äpple smulpaj

(3 kommentarer)  
Skriv ut

En bra sommarpaj som är lätt och snabb att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Ställ ugnen på 225 grader. Skala rabarberna och skär dem i i bitar som är ca 2-3 cm långa. Lägg dem i en pajform. Skala äpplet och ta bort kärnhuset. Skiva äpplet och lägg skivorna ovanpå rabarberna. Strö på socker och potatismjöl. Blanda rumsvarmt smör med socker, vetemjöl och havregryn. Micra i ca 10 sekunder så det blir lättare att blanda ihop. Blir den för kladdig kan du ställa in den i frysen i några minuter. Strö smuldegen över äpplena och rabarberna och grädda i mitten av ungen i 15-20 min.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • kattis63 25 augusti 2011

    Jättegott!

  • wertyq 1 juli 2012

    Väldigt gott, blir en femma i betyg !

  • umen 9 maj 2015

    Äntligen en supergod paj!! Tack!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.