Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber chutney

(1 kommentar)  
Skriv ut

En lite avvikande variant med rabarber eller äpplen. Men inte mindre god för det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär rabarbern i skivor. Skala och grovhacka löken. Fräs rabarber och lök i smör i en kastrull. Tillsätt socker, kanelstång och vatten.
  2. Låt koka utan lock 20–30 min tills det tjocknat. Rör då och då. Smaksätt med sambal oelek. Servera ljummen eller kall som tillbehör till kyckling.
  3. Tips! Rabarbern går att byta ut mot syrliga äpplen i små bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • begeanka 8 oktober 2008

    Kanongott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.