Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber/jorgubbskompott

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En super god efterrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skölj rabarberna och skär dem i ca 2 cm långa bitar. Lägg rabarberbna i en vid kastrull. Tillsätt socker och kardemumma, kan tillsätt lite vatten.
  2. Koka allt på svag värme i ca 10 min. Ta kastrullen från värmen.
  3. Noppa och skär jordgubbarna i bitar och lägg i kompotten och rör runt. Servera med krossade kexsmulor på toppen och vaniljvisp.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.