Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber och jordgubbsmarmelad med vanilj

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En marmelad med smak av sommaren

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skär rabarbern i skivor, dela jordgubbarna och lägg allt i en gryta. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg ner allt i grytan. Pressa limefrukten och häll i saften i grytan och låt allt koka i ca 15 min. Plocka upp vaniljstängerna och tillsätt syltsockret. Låt allt koka ytterligare ca 5 min.
  2. Skumma av och låt svalna något och häll sedan upp i varma och rengjorda burkar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.