Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarber och muscovadosoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En god uppfriskande dessertsoppa med blå vindruvor i och jordgubbar som läggs i vid servering.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll vattnet i en kastrull. Tillsätt muscovadoråsocker och vindruvor och koka i 15 minuter. Tillsätt rabarbern och koka i ytterligare 5 minuter. Sila bort frukten. Rör ut potatismjölet i lite vatten och red av soppan. Tillsätt limesaften.
  2. Skiva jordgubbarna i 4 skålar. Häll soppan över dem.
  3. Rabarber och muscovadosoppan är god både varm, ljummen och kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.