Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberchutney

(8 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Egentillverkad chutney är billig, dessutom användbar i många olika rätter och marinader.Bra och rolig present. Hållbar i kylskåp!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda rabarber, lök, ättika, vatten och socker. Låt koka sakta i 10 minuter. Skumma väl. Tillsätt aprikoser, chilifrukter, curry samt ingefära och låt detta koka ihop i 30minuter.
  2. Häll upp på rena varma glasburkar. Till marinering blandas 1 dl chutney med ½ dl olja.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • epi 9 juni 2008

    Det här var jätte kul att kunna göra själv. Billigt blir det ju också. Smaken var klart godtjänd. Det här kommer jag göra fler gånger. Tack för recepet!

  • begeanka 8 oktober 2008

    Kanongott!

  • SaLeia 22 augusti 2009

    Toppen! Lite vitlök i funkar för oss vitlökälskare!

  • islgu 14 juni 2010

    Testa detta i rätter där det ingår Mango Chutney, funkar hur bra som helst som alternativ!

  • Lenael 22 maj 2011

    Toppen! Det kommer att göras fler burkar av detta.

  • panannelie 28 juni 2011

    Superbra recept. Uppskattad både här hemma och som de presentburkar jag gett bort. Detta blir mitt nya standardrecept :)

  • malarberg 10 juli 2012

    Denna kommer jag göra ofta!! Så god ;-)

  • Annlis 4 juni 2013

    God och smakrik chutney, kommer att göra den flera gånger. tack för receptet. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.