Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberchutney

(2 kommentarer)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegott tillbehör till kött och kyckling men också till vissa fisk- och vegetariska rätter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär rabarberna i småbitar. Lägg alla ingredienser i en kastrull och låt småkoka ca 40 minuter. (Tiden är beroende av hur "bitig" du vill ha chutneyn. Längre koktid ger en slätare chutney). Rör om då och då. Skumma om det behövs. Ta av och slå upp på helt rena burkar.
  2. Låt kallna och förvara svalt. (Håller länge i kylskåp.)

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • begeanka 8 oktober 2008

    Kanongott!

  • Luzis 14 maj 2011

    Suveränt GOD. Enkel att göra och riktigt riktigt god. Rekommenderas verkligen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.