Rabarberkaka med kinuski. Sååå gott....
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Den här kakan var den godaste jag någonsin bakat. Jag lade i jordgubbar och lite äpple med och det gjorde den ändå godare.
Var bland det godaste jag bakat! Och enkelt! Funderar på att prova med andra bär nästa gång eftersom jag ska undvika rabarber...
Vilken super god kaka.Går även att frysa in och ta fram och värma lite i micron.
Makalöst god kaka jag har nog aldrig använt så här mycket socker någon gång men det finns ju en tanke med allt..Jag smög in ett par kanelade äpplen och bröade formen med kokos... Sanslöst god tyckte vi 3 grabbar här hemma..
Blev omtyckt av våran familj. Komer baka denna goda kaka fler gånger. Tack för ett kanongott recept
Gjorde halv sats av den här kakan idag (med 3 ägg) och gräddade i en springform. Väldigt, väldigt söt men med en perfekt brytning med rabarbern. Nästa gång ska jag använda mycket mer rabarber. För fler gånger blir det, sommaren är lång =)
Måste ännu en gång påpeka att denna är fantastiskt god. Fullpoängare!!!
super god......var lite tveksam ibörjan.....men herregud va populär den va
Jättegod kaka! Var dock lite osäker på när den där kinuskin var klar, vilket gjorde att det drog ut lite på tiden och kändes en aning bökigt.
God! O lättbakad :)
Supersmarrig! Provsmakade en bit nu direkt efter att jag gjorde den, är säkerligen ännu smarrigare med lite vaniljsås till. Dessutom lätt att göra. Denna ska jag absolut göra fler gånger :)
OTROLIGT god jätte jätte god! Gillar inte rabarber, men med denna kaka blir det underbart åt den lite ljummen med mjuk rörd vaniljglass. Har också provat att stoppa jordgubbar i den istället för rabarber. Och det blev succe.
Hej Ika! Ja men visst är detta en toppengod kaka! Jag brukar variera med att använda äppel eller hallon istället och det funkar också bra. =)
jättegod kaka jag tillsätter lite kanel också så blir rabarbern mindre syrlig
Jag hade både rabarber och frusna hallon, vilket blev jättegott ! :)
Mycket enkel att gora och supergod. Jag anvande applen istallet for rabarber och strodde lite socker och kanel over dem. Jag blandade kinuskin och lagade den under de forsta 20 min kakan graddades. Kakan blev jattegod och perfekt blandning av sott och surt (sura matapplen) och perfekt att den fyller hela langpannan. Lika god varm som kall med eller utan vaniljsas. En klar favorit som kommer att bakas igen (men inte pa ett tag eftersom jag inte kan lata bli att ata en bit varje gang jag gar forbi)!