Rabarberkaka recept

Laddar...
Din sökning gav 101 träffar
Enkel Rabarberkaka

Tycker du att det verkar omständigt att göra en rabarberpaj? Här får du ett recept på en syrlig och fräsch rabarberkaka som är mycket enkel att baka.

Skrivet av Inaktiv-Medlem
för över 2 månader sedan
Läs recept
Jättegod rabarberkaka med kolagla..

Den här kakan bakar jag alltid i rabarbertider! Men den går också bra att göra på djupfrysta rabarber. Kolaglasyren är en perfekt brytning mot den syrliga rabarbern, jättegott! OBS! Det ska inte va..


Rabarberkaka

När man har egen trädgård med egna rabarber behöver man så många recept som möjligt. Man kan ju inte baka en och samma kaka hela tiden. Här är en av dem.

Lenas goda rabarberkaka

Kombinationen sött och syrligt är en angenäm smakupplevelse. Här får vårens första rabarberstjälkar bli en god rabarberkaka. Senare under säsongen kan rabarbern bytas ut mot röda och svarta vinbär. ..


Mjuk rabarberkaka

Jag älskar att göra pajer och kakor med rabarber. Denna kaka som är mellanting mellan mjuk kaka och paj. Blev verkligen jättegod. Jag kommer garanterat att göra om den.Rabarberkaka

Superdupergod rabarberkaka! Jag rekommenderar receptet till alla. Bakar själv minst tio kakor av den här sorten varje sommar.Rabarberkaka i portionsform

Äntligen är rabarbern här.....ja inte här i norr.....men som tur var på andra ställen. Bakade en ny rabarberkaka, blev mycket bra, det ända felet var att jag var för snål med rabarbern. Sätter mer näs..Gretas irländsk rabarberkaka

Jag har gjort den här goda kakan varje vår i över 20 år. Det känns inte att sommar har kommit innan vi har smakat rabarberkakan. Det har blivit en tradition hos våran familj. En förödande god och myc..