Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberkaka med mandelmassa och citron

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Är mycket gott. Har inte bakat själv.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en pajform ca 28 cm i diametern. Putsa och skiva rabarbern ganska tunt. Vispa ägg och socker pösigt. Riv mandelmassa och blanda i den,citronskal och mjöl. Häll i formen och tryck ner rabarbern. Strö över pärlsocker och hyvla till sist över smöret. Grädda kakan i 175 grader i ca 35 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • fraiche 16 maj 2010

    Mandelmassan saknas ju i ingredienslistan...

  • annica_johansson 17 maj 2010

    Javisst du det gör det :( Riv 250 gr mandelmassa Tack för påminelsen

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.