Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberkaka i långpanna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Baka en rabarberkaka till kaffet. Den passar även som dessert med en klick mjukrörd glass eller grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Rör mjukt matfett och socker vitt och poröst. Tillsätt ett ägg i taget och rör om. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i smeten. Ansa och skär rabarbaren i 2 cm stora bitar och blanda med socker, kanel och mjöl i en skål eller plastpåse. Vänd ner i smeten och bred ut den i en långpanna, 30 x 40 cm. Baka i ca 25 min. Skär i bitar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sork 6 juli 2011

    Så enkelt att svänga ihop och väldigt gott. Jag serverade som dessert med vaniljkesella och jag har redan en till på gång i ugnen. Den ska jag frysa in och ha på lut i sommarstugan. Tusen tack Bodil!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.