Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberkaka med kokos

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En härlig saftig kaka med en bra smakkombination.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj formen med margarin och strö kokosflingor i formen.
  2. Vispa ägg och socker pösigt.Blanda i alla ingredienser och vispa till en jämn smet. Häll smeten i formen och lägg till sist på den finskurna rabarbern. Strö över lite kokosflingor.
  3. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 40 minuter eller tills kakan känns färdig och fått fin färg.
  4. Servera kakan med vaniljsås, grädde eller glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.