Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberkaka glutenfri

 
Skriv ut

Här kan man med fördel byta ut till annan frukt. Själva bottnet är supergod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda ner kesellan. Blanda basmjöl, bakpulver, salt och bittermandel i en skål för sig och rör sedan ner det i smeten.
  2. Smörj och bröa en kakform, helst med löstagbar botten, ca 24 cm i diameter. Häll i smeten och strö sedan över rabarberna.
  3. Grädda i 200 grader ca 35-40 minuter. Pröva med en sticka. Låt kaka kallna. Sikta över lite florsocker och servera med vaniljsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.