Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberkaka med jordgubbar

 
Skriv ut

En enkel kaka med smak av vanilj, rabarber och jordgubbar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt, Smält smöret och blanda i äggblandningen. Tilsätt de torra varorna och rör om. Skär rabarbern och jordgubbarna i centimeterstora tärningar och blanda försiktigt ner i smeten
  2. Smöra och bröa sockerkaksform, ca 20 cm i diameter är lagom beroende på hur hög kaka man vill ha. Alternativt använd en teflonform. Ha i smeten i formen.
  3. Grädda på 175 grader i nedre delen av ugnen i ca 30-45 minuter eller tills kanterna lossnat från formen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.