Rabarberkräm recept

Laddar...
Din sökning gav 25 träffar

Rabarber- och banankaka

Har du, som jag, rabarber kvar i frysen och bruna bananer över? Kombinera den söta bananen och den syrliga rabarbern, och så lite choklad, det blir hur gott som helst!

Cheesecaketårta med jordgubbar

Syrligheten i rabarberna, sötman i det mesta och fylligheten i osten och grädden gör den här tårtan till något extra. Byt ut jordgubbar mot hallon eller blåbär om du tycker det passar bättre.
Mellanmål i trädgården

En varm sommareftermiddag i trädgården med ny kokt rabarberkräm pudrad med socker, kall mjölk, ett gott bröd och en ost värmd av solen är en enkel och njutbart kombination.


Rabarberkräm (Båtmat)
Rabarberkräm (Båtmat)

Lätt och snabbt att laga ombord. Rabarber håller sig bra inslagen i papper så svalt som möjligt, t ex i ett fuktfritt kölsvin. Gott till rabarberkrämen är syltad ingefära blandad med Kesella Gourmet. ..


Rabarberknyten
Rabarberknyten

Spröda och fina är dessa knyten med en syrlig gömma. Serverade med vispad grädde eller glass blir de som en liten dessertbakelse.


Vinnarpaj med vit chokladpannacotta
Vinnarpaj med vit chokladpannacot..

Pajen är inte svår att göra, men den tar tid, eftersom den måste svalna eller stelna mellan varje moment. Camilla Granetin från Österåker vann första pris i en rabarberfestival med den här pajen. Rece..Rabarber- och äpplepaj
Rabarber- och äpplepaj

Denna fruktiga paj är saftig och smakar helt ljuvligt. Rabarberns syrlighet kompletterar äpplenas sötma. Den kommer snabbt att bli allas favorit - gammal som ung.