Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberkräm med färska jordgubbar och mjölk

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kräm på rabarber och med jordgubbar är somrigt och väldigt gott. Servera krämen med mjölk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och skölj rabarbern och skär den i centimeter stora bitar.
  2. Koka upp vatten och socker och lägg i rabarbern. Låt den koka tills den blivit mjuk.
  3. Red av med potatismjölet utrört i vatten.
  4. Låt krämen koka upp och tag den sedan från värmen.
  5. Rensa och dela jordgubbarna och lägg ner i krämen.
  6. Låt krämen svalna.
  7. Servera med kall mjölk.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lippe 11 juli 2012

    suupergod :) klart en 5:a

  • olivian 17 juli 2012

    God, men den är inte tillräckligt söt enl min smak. Bra annars! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.