Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberkräm

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och skär rabarbern i mindre bitar. Koka upp vatten ta i rabarbern och häll i socker. Koka rabarbern 3-5 min rör om då och då. Rör ut potatismjölet med lite kalt vatten. Tag kastrulen från värmen. Häll i redningen i en fin stråle rör under tiden. Krämen ska bara koka upp. Strö över kanelen om du nu vill ha nanel på. Häll upp den och strö över lite socker på krämen.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • EricaGrahn 27 augusti 2008

    Är denna jätte sur? =) Klarar inte av sådan mat..

  • Irene-59 20 maj 2011

    Den är riktigt god och enkel! Tack

  • eridy 8 augusti 2011

    Jättelätt och god rabarberkräm. Jag brukar inte tycka om rabarberkräm för att det är så surt, men det här receptet (om jag lägger till liiite extra socker) är inte alls surt.

  • LenaBE1 2 juni 2013

    Jättegod rabarberkräm som blev precis lagom söt när jag tillsatt ca 2 msk extra strösocker. Jag gillar inte när det är för sött så denna kräm var helt i min smak. Tack för ett jättegott recept! Högsta betyg får du av mig. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.