Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberkräm med kardemummagrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skala rabarbern. Skär den i 3 cm stora bitar, blanda med vatten och socker i en kastrull.
  2. Koka upp, skumma och red av till önskad konsistens med potatismjöl utrört i kallt vatten.
  3. Häll upp i en skål och strö över lite socker så att krämen inte skinnar sig. Låt krämen kallna innan jordgubbarna klyftas i.
  4. Vispa upp grädden och blanda den med kardemumman. Låt den stå svalt några timmar före servering, så ger kardemumman ifrån sig sin goda smak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.