Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberlemonad

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Friskt, syrligt och svalkande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skiva rabarbern tunt (skala inte). Koka upp med vatten tills den går sönder, ca 10 minuter. Sila saften, häll tillbaka i kastrullen och tillsätt socker, citronsyra och saften från pressad citron. Koka upp och rör om till sockret löst sig. Dra av från värmen, skumma och tillsätt atamon. Häll upp på väl rengjorda varma flaskor ända upp till korken och förslut.
  2. Hållbar i upp till ett år om den förvaras svalt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.