Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberlikör

 
Skriv ut

Gör din egen rabarberlikör.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg rabarber och vodka i en glasburk och skaka. Låt stå 2 veckor, lägg sedan ned vaniljstången och låt likören stå 2 veckor till. Skaka om då och då. Sila av vodkan, filtrera och smaka av med sirapen tills du tycker att likören är lagom söt. Slå upp i flaskor. Likören blir bättre och bättre ju längre den lagras i flaskorna, men låt den stå mörkt och svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.