Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj med mandelmassa, citron och pinjekärnor

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Bjud på en kungligt god sommarpaj. Laktosfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Kör mjöl, margarin och salt i en matberedare. Tillsätt ägget och kör till en smidig deg. Tryck ut degen i en pajform och förgrädda ca 10-12 minuter.
  2. Blanda rabarberbitarna med sockret och lägg i pajskalet. Sänk värmen i ugnen till 200 grader. Rör samman mandelmassa, ägg, havredryck och citronskal.
  3. Häll det över rabarberbitarna. Grädda ca 25 minuter tills fyllningen är fast. Garnera med pinjekärnor och florsocker. Servera med vaniljvisp eller vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.