Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri rabarberpaj med maräng

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergod succépaj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop mix, fiber, socker och smör till smulor, arbeta in ägget till en deg, tryck ut i pajform (ca 24 cm) o låt vila i kylskåp 20 min. Förgrädda sedan ca 15 min i 225 grader. Smält rabarber och socker på medelvärme till en kompott. Vispa äggvitorna hårt, blanda i sockret och vispa ytterligare ca 5 min till fast maräng.
  2. Bred ut kompotten i pajskalet, bred eller spritsa maräng över. Grädda ca 10 min till fin färg. Servera med vispad grädde eller vaniljglass

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.