Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpajer med mandelmassa,pumpakärnor och sultanrussin

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

424 kalorier per portion Syrliga rabarber under en söt yta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skölj och skär rabarbern i ½ cm-bitar. Blanda dem med potatismjöl, socker och vaniljsocker.
  2. Blanda alla torra ingredienser till toppingen. Skär smöret i mindre kuber och nyp samman med de torra ingredienserna. Riv mandelmassan grovt på ett rivjärn.
  3. Fördela rabarbern i 10 ugnssäkra små formar med topping över, strössla över mandelmassan.
  4. Grädda pajerna ca 25 minuter tills de är gyllenbruna och rabarberna har börjat koka.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hogdala214 30 maj 2009

    Kittlar smaklökarna!! Mums. Gillar den söt-syrliga kombinationen. Hade inga pumpakärnor hemma tog solroskärnor istället, funkar bra. Gillar inte russin i mat grovhackade chocklad istället. Men kallorier mer mumsigt. Lätt att bränna om man inte har något över.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.