Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj - diabetiker

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En explosion av vårens färger med en härligt syrlig smak! Pajen kan varieras i det oändliga med säsongens alla frukter och bär.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienserna i en bunke alt i en matberedare med kniv. Låt degen vila
  2. i kylskåp ca 30 min. Kavla sedan ut degen tunt och klä en pajform.
  3. Grädda pajskalet i ugn i 10 min på 175ºC.
  4. Skölj och ansa rabarbern. Dela rabarbern i bitar och fyll pajskalet samt strö över lite Canderel.
  5. Grädda pajen i ytterligare 30-40 min.
  6. Tips! Rabarbern kan bytas ut mot andra frukter och bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.