Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberpaj

 
  • Serverar: 12-14 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En lyckad rabarberpaj som blev lagom, inte för sur och inte för söt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Blanda alla ingredienser till pajdegen i en bunke så att det blir som en pajdeg (den blir lite kletig i konsistensen).
  2. Ansa och skiva rabarber i centimeterstora bitar eller efter tycke o smak. Lägg rabarber i en pajform med en diameter på ca 24 cm i diameter. Strö över sockret över rabarberbitarna och lägg pajdegen ovan på. Man kan behöva klicka ut degen eftersom den är lite kletig. Grädda i ungen ca 25 minuter 200° beroende på ugn.
  3. Låt det svalna och servera med några kulor vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.