En lite "knäckig" rabarberpaj toppad med mandelspån.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Pajen var enkel att göra, mycket god med knäckigt täcke. Hållbar, den är faktiskt lika god dagen efter både kall och ljummen.
Hej! Jag gjorde din knäckiga rabarberpaj igår. Vi var 6 pers och den tog slut på nolltid. Alla ville ha receptet. Tack Mejran
Den här jättegoda pajen kommer jag att göra igen. Trodde kanske att den skulle bli lite sur då det inte var något socker på rabarbern, men den var helt suverän. Kanonpaj. Hade både vaniljglass samt vaniljsås att välja på
Jättegod och lätt att göra. Jag hade inga mandelspån. Tog solrosfrön i stället och det var också jättegott. Den här kommer jag att göra fler gånger.
Helt underbart god paj. Den godaste rabarbepaj vi har ätit. Hade inte mandelspån utan tog hasselnötsspån i stället och det var jättegott. Helt klart ,värd en 5:a i betyg.
Supergod paj! Kommer absolut att göra den fler gånger!
Jag ÄLSKAR det här receptet! En sån där paj man riktigt längtar efter och inte kan sluta tänka på!!!
Super god och lättlagad, tack!!
Tack för en riktigt god paj. Lätt att göra och smakade riktigt gott, vad kan man mer begära. Jag tog lite mald kanel ovanpå rabarbern.
Jag misslyckades totalt, blev inte knäckig för fem öre :-( nåt galet måste jag ha gjort så jag får ge receptet en chans till :-)
Lycka till!
supergod, enkel att göra. Helt klart toppbetyg. Uteslöt dock mandelspånen och strödde lite kokos på istället.
Supergod paj, superenkel att göra!! Högst betyg från hela familjen!!
Tack för ett bra, väldigt enkelt och gott recept :) Den här pajen var verkligen jättegod och väldigt enkel att laga. Pajen blev lite "knäckig" när den svalnade. Glömde mandelspånen tyvärr. . . . dom tar jag på pajen nästa gång. Det blir säkert jättegott! För en nästa gång blir det!!
Väldigt god och enkelt att göra! Hela familjens nya favorit!