Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Rabarberscones med kanelsmör

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Sconesen får en frisk smak av rabarber och med smöret som kryddas med kanel. En spännande smakbrytning till fikat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º.
  2. Blanda samman alla de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt matfettet och hacka samman till en smulig massa.
  3. Häll ner mjölken och arbeta snabbt samman till en slät deg.
  4. Blanda rabarberbitarna med sockret och vänd ner i degen. Klicka upp smeten i muffinsformar.
  5. Grädda sconesen i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
  6. Blanda smör och kanel. Servera sconesen nygräddade med kanelsmöret.
  7. Ha en trevlig fikastund!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.