Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk- och avokadosallad

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Fick receptet på denna underbara förrätt till nyår och har gjort den så många gånger. Enkel att förbereda då man gör iordning nästan allt kvällen innan. VARNING ! Beroendeframkallande är denna rätt.... Lycka till !

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop olja,vinäger,salladskrydda,finhackad gul lök och hackad dill. Skala räkorna och blanda ner dom i marinaden. OBS ! Täck över med plastfolie,och låt stå i kyl ett dygn.
  2. När du dagen efter skall servera dessa goda räkor så tar du bara fram avokado (3st) och skär i småbitar. Rör ner avokado bland räkorna och servera genast !
  3. Jag serverar gärna salladen i små koppar med liten gaffel. Servera vitlöksbröd till........

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Forsen 16 januari 2011

    Hej, gjorde denna sallad till förrätt på nyårsafton och den blev väldigt uppskattad! Jag tog rödlök istället för gul (tycker den är godare) och bottnade assietterna med lite ruccolasallad. Högsta betyg och tack för receptet!

  • elleave 16 december 2011

    Brukar göra något liknande fast med tomat i =) Fast då kryddar jag bara med salt och peppar. Tar rödlök, olivolja och vit balsamico eller citron.

  • solen77 10 februari 2012

    Denna förrätt är magisk! Älskar den, gör precis som ditt recept, å det är fantastiskt gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.