Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkcocktail

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Smakar som på restaurang.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Det är inte lika gott, men om du vill göra det bekvämt för dig använd 500 g skalade. (Spara ev några till dekoration).
  2. Skiva champinjonerna. Klyfta tomaterna och dela varje klyfta i 2 bitar. Dela sparrisen i lite mindre bitar. Dela varje ägg i 12 bitar. Strimla salladen.
  3. Blanda ihop ovanstående och dela upp i 8 cocktailglas eller dessertskålar.
  4. Sås: Vispa grädden något - Inte hård. Blanda den med de övriga ingredienserna. Häll såsen över cocktailen.
  5. Dekorera med 1 citronskiva, ett par gurkskivor och 2-3 räkor samt en dillkvist på varje cocktail.
  6. LYCKA TILL!!!

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • kafferasten 4 oktober 2008

    Det där gillar jag.. sparade ner det:-) Vänkram/Pialotta

  • lillawe 7 december 2008

    Det var en god förrätt,klassisk. Jag smörstekte champingonerna (kan inte äta dem råa). Kommer att göra den fler gånger!

  • mammamus 8 januari 2009

    jätte god serverade den på nyår lika god för barnen som oss vuxna en klar 5 a

  • marie_k 15 augusti 2009

    Det här var jättegott :) Gjorde denna räkcockail när jag hade middagsbjudning här. Och den var en riktig succé kommer att göra flera gånger. Tack för receptet. Högsta betyg från mig. //Marie

  • sussimussan 15 november 2009

    Detta gillade hela familjen! En klar femma!

  • susie_q 2 januari 2010

    jättegod! gjorde den även förra året på nyår. kommer att göras många gånger.tack för receptet!

  • Sugarhoney 6 juli 2010

    Tusen tack! Supergott va det :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.