Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkcocktail

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med sting. Gärna som förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg de frysta räkorna på en tallrik och strö lite grovsalt över. Täck dem med hushållspapper och låt dem tina i kylen. Skala räkorna. Pressa över limesaften. Förväll ärtorna i kokande saltat vatten, låt dem rinna av och svalna. Skär ananas och paprika i bitar. Strimla isbergssalladen. Varva räkor,salladen, ananas och grönsaker i cocktailglas.
  2. Rör ihop yoghurt, majonäs, sweet chillisås och dill. Häll såsen vid ena sidan av glaset. Dekorera med limeklyfta och dill.
  3. Servera med baguetteskivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.