Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkor i currysås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lunch eller förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Skala räkorna. Fräs gärna upp skalet i smör med ½ hackad gul lök och några kvistar persilja. Sila, pressa ut smöret ur skalen . Fräs upp curryn i räksmöret. Tillsätt de hackade tomaterna, det vita vinet och paprikan. Låt allt koka ihop utan lock 10 min, sänk värmen till svag. Blanda den vispade grädden med mjölet och räkorna, rör ned räkgrädden i såsen. Sjud i 2-3 minuter, smaka av med salt och cayenne. Servera räkorna med sprödvärmt bröd

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.