Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räkor i stark sås med konjak och sambal oelek

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En rätt som passar till fredagskvällens mys. Ät gärna räkorna med bröd och ett glas öl.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala räkorna. Blanda övriga ingredienser i en kastrull. Koka upp och sjud på svag värme i 5 minuter. Lägg i räkorna. Låt dem koka med i 2 minuter.
  2. Låt allt svalna. Förvara i kylen tills rätten ska ätas.
  3. Servera med ljust bröd och varför inte ett glas öl.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Hogis1 12 februari 2010

    Såg väldigt gott ut. Men tyvärr så blev det allt för mycket tomatpuré smak som dominerade totalt, Räksmaken försvann helt. Jag tror att det hade blivit mycket bättre om man använt en liten klick puré och krossande tomater istället.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.